Mijn bedrijf


Mijn bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Ik ben daarom volledig toegewijd om aan deze behoeften te voldoen.

Door diverse werkzaamheden aan historische en vooroorlogse panden te verrichten heb ik hiervan mijn specialisatie gemaakt. Bijvoorbeeld schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak. Door het gebruik van hoogwaardige producten en het verwerken hiervan is de kwaliteit gegarandeerd. De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen van nu. Dit samen zorgt ervoor dat u bij mij verzekerd bent van vakwerk.

Mijn klanten worden behandeld zoals ik zelf graag behandeld wil worden. Korte communicatielijn, afspraken nakomen en natuurlijk een goede kwaliteit is waar Derks Schilder- en Restauratiewerken voor staat. Niet alleen de kwaliteit is uitstekend maar ook vanuit esthetisch oogpunt zult u vaak verbaasd staan van het eindresultaat.

Heeft u vragen of wilt u juist vooraf advies, neem dan gerust contact met mij op of vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Natuurlijk kunt u in een persoonlijk gesprek uw wensen met mij bespreken.Foto's
VoorNa
Voor
Na